1. Slide 1
  2. Slide 2
  3. Slide 3
  4. Slide 4
  5. Slide 5

SEMUA TUDUNG RM9.90!

Koleksi tudung anti moody!

Square Forty Five

Square Fifty

Fifty Curve

Square Fifty Five

Cotton Shawl

Shawl Pleated

Why they love our collections?

First off all, of course Tudung kami senang giler bentuk!
Walaupun persepsi tudung bawal susah nak pakai, But say no more!

Why they love our collections?

Second, Tudung kami menjaga aurat dengan baik.
Tidak jarang dan labuh.

Why they love our collections?

Third, Koleksi kami banyak sangat pilihan warna!
Senang nak matchy matchy dengan baju & tak boring!

Why they love our collections?

Next, Koleksi kami senang giler Iron & tak mudah berkedut.
Iron cincai cincai pun boleh settle. So takde lah take time yang lama untuk bersiap!

Why they love our collections?

Banyak lagi sebab, tapi ini antara yang penting.
Koleksi tudung kami semua sangat selesa untuk di pakai sepanjang hari!
Dah lebih 3 tahun sis sendiri guna & feedback memang 5 BINTANG!

Siapa nak jadi STUDENT KAYA?

Duit buka segalanya tapi sekarang semua benda nak GUNA DUIT! Betul kan? Nak beli Lecture notes yang RM2 pun kene ada duit. So siapa nak kami bantu buat duit masa belajar dengan semudah Alif Ba Ta je!

Nak Join